Studiile în hospitality la o școală de top, așa cum sunt cele din cadrul Swiss Education Group, îți vor deschide nenumărate perspective, așa cum vei vedea mai jos în povestea lui Binny Varghese.

Binny a absolvit César Ritz Colleges Switzerland cu o diplomă de licență în Hotel Management, iar dacă te gândești că acum lucrează pentru un mare lanț hotelier te înșeli.

Pasionat de tot ce înseamnă cafea, de la diferitele arome din ceașcă și până la legendele născute în micile comunități indiene, Binny și-a descoperit vocația și s-a folosit de skill-urile dezvoltate în Elveția pentru a pune pe picioare mai multe proiecte.

Unul dintre aceste proiecte este o călătorie de 100 de zile cu motocicleta prin India pentru a afla tot ce se poate despre tradițiile cafelei indiene. În caz că nu știai, India este șaselea producător de cafea din lume.

În timpul călătoriei sale, documentată pe canalul de Instagram Barista on Bike, Binny a descoperit o mulțime legende indiene legate de cafea (în nordul țării se crede că pielea se înnegrește din cauza consumului de cafea, iar în est oamenii susțin ca devin puțin nebuni după ce beau o ceașcă), iar acum încearcă să le demonteze.

Celelalte proiecte ale sale sunt primul podcast dedicat cafelei din India, organizarea de training-uri despre cafea și oferirea de consultanță celor care vor să porneasca business-uri în acest domeniu.

Povestea lui Binny Varghese ne arată că o licență în hospitality de la o școală din Elveția înseamnă mult mai mult decât pare la prima vedere. Studenții își dezvoltă skill-uri căutate în piața muncii, intră în comunități de profesioniști și își fac conexiuni în toată lumea.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro