Elveția este renumită nu numai pentru peisajele superbe, ci și pentru programele de studiu din domeniul Hospitality. Opt instituții de învățământ elvețiene se regăsesc în top 20 mondial la categoria Management și Ospitalitate. Acestea reuşesc să îmbine perfect experiența acumulată și inovația în acest domeniu.

Studiile combină teoria și practica, iar în perioada cursurilor, tinerii participă și la stagii desfășurate în unități turistice de top, care sunt recunoscute apoi ca experiență de muncă.

Edmundo a încheiat un parteneriat cu Swiss Education Group, care este cea mai mare alianță de instituții de învățământ superior din Elveția. Aceasta are în componență mai multe instituții de învățământ superior specializate în domeniul Hospitality și Management Hotelier. Instituțiile din această alianță elvețiană sunt: Cesar Ritz – Colleges Switzerland, cunoscut pentru Excelenţa în Antreprenoriat, Culinary Arts Academy Switzerland (Arte Culinare), Swiss Hotel Management School (Management Hotelier şi Organizare), IHTTI School of Hotel Management (Excelenţă în Hotel Design), Hotel Institute Montreux (Management Hotelier şi al Afacerii).

Instituțiile de învățământ oferă programe de licență în domenii ca:

  • Business în Hotel Management;
  • Management Turistic;
  • Design Hotelier;
  • Culinary Arts;
  • Swiss Pastry;
  • Chocolate Arts.    

Detalii despre ceea ce înseamnă Cesar Ritz – Colleges Switzerland găseşti în acest articol, iar despre Hotel Institute Montreux în acest articol.

Vrei să afli mai multe despre programe și să vezi care ți se potrivește? Contactează-ne și te consiliem gratuit!

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro