César Ritz Colleges Switzerland reprezintă un etalon în industria ospitalieră din lumea întreagă nu numai prin numele legendar pe care îl poartă, ci şi datorită nivelului foarte ridicat la care se află pe lista instituţiilor de învăţământ de profil.

Având peste 30 de ani de experienţă în acest domeniu, César Ritz Colleges Switzerland propune atât studii de licenţă, cât şi de master, cu sesiuni de admitere pe parcursul întregului an.

Programele de studiu se bazează pe filosofia lui Cesar Ritz, fondatorul celebrei reţele de hoteluri Ritz, recunoscut ca un pionier al hotelurilor de lux. Continuând tradiţia sa în ceea ce priveşte excelenţa şi serviciile ce au stabilit noi standarde în industria hotelieră, instituția le oferă studenţilor posibilitatea de a învăţa chiar de la sursă ce le trebuie pentru a face carieră în acest domeniu.

Studii de licenţă

Viitorii studenţi primesc o diplomă dublă la licenţă: una în International Business in Hotel and Tourism Management, oferită de César Ritz Colleges Switzerland, și una de Hospitality Business Management, oferită de Washington State University, din Statele Unite ale Americii.

Programele de studii se concentrează pe industria ospitalieră şi pe antreprenoriat, conducând la dezvoltarea unui plan de afaceri complet şi realist pentru începerea cu succes a unei cariere în acest domeniu.

Master

Absolvenţii studiilor de licenţă au posibilitatea de a urma un Master în Antreprenoriat pentru Industria Globală Ospitalieră şi de Turism, cu o diplomă acreditată de University of Derby, din Marea Britanie.

Masterul propune o programă modernă, care îi pregăteşte pe cursanţi să pornească şi să menţină afaceri sustenabile şi profitabile în acest nou mediu de afaceri global.

Campusul

César Ritz Colleges Switzerland are trei campusuri universitare: în centrul istoric al oraşului Lucerna, pe marginea lacului la Le Bouveret şi în mijlocul munţilor la Brig. Studenţii pot alege între campusurile din Le Bouveret şi Lucerna pentru primii doi ani, urmând ca în al treilea să se mute la Brig, în timp ce masteranzii vor studia numai la Brig.

Costuri

Ca şi costuri, taxa de şcolarizare, alături de cazare și cheltuieli personale pentru un student la César Ritz Colleges Switzerland se ridică la 40 de mii de franci elveţieni pe an, în timp ce pentru un masterand aceste cheltuieli sunt de 42.600 de franci.

Sistemul de învățământ elvețian se întinde, la nivel de licență pe 3 ani, iar cel de master pe 1 an. Practica din facultate se realizează în vacanțele inter semestriale și de vară.

Există însă opţiuni de finanţare, atât prin burse, cât şi prin reduceri oferite de universităţi. De exemplu, în funcție de momentul începerii cursurilor, se pot aplica discounturi de până la 30% din taxa de școlarizare, pentru toți anii de studiu. Și studenții ai căror părinți lucrează în industria ospitalieră pot beneficia de reduceri.

Perioada de admitere în sesiunea de iarnă este 6 ianuarie – 20 martie, locurile fiind disponibile doar pentru studiile de licenţă la campusul din Lucerna. Pentru studii de licenţă în campusul de la Le Bouveret perioada de admitere va fi 6 aprilie – 19 iunie, în sesiunea de primăvară.

Akademix oferă consiliere gratuită pentru alegerea instituției și a domeniului care ți se potrivește, pregătirea dosarului de admitere, explorarea opțiunilor de finanțare și sfaturi necesare plecării la studii. Explorează opțiunile care ți se potrivesc completând formularul de contact.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro