Dacă vrei să te specializezi în domeniul ospitalier la unele dintre cele mai bune școli din lume, dar ai început deja studiile universitare, există o soluție. Swiss Education Group a lansat recent programul Direct Entry pentru a facilita transferul studenților aflați în căutarea unei cariere în hospitality.

Programul Direct Entry le permite studenților din toată lumea, inclusiv din România, să ajungă la școala la care visează!

În cazul în care ești deja înscris la facultate, la o școală de business sau la una din domeniul ospitalier și vrei să te transferi în Elveția nu vei pierde nimic din ce ai studiat până acum!

Asta pentru că, prin programul Direct Entry, instituțiile din cadrul Swiss Education Group recunosc studiile efectuate până în momentul schimbării școlii și acceptă transferul creditelor de la facultatea pe care o urmezi.

Pentru a aplica ai nevoie de un dosar, iar consilierii Akademix te pot ajuta la completarea acestuia, dar și în pregătirea interviului pe care îl vei avea cu reprezentanții școlii alese. Lista completă a documentelor necesare o găsești aici.

Beneficiile specializării în hospitality în Elveția sunt multiple. Ai acces la cele mai bune programe din lume, conform clasamentelor anuale ale universităților, înveți de la profesioniști experimentați, ai acces la programe de internship plătite la unele dintre cele mai cunoscute companii și beneficiezi sesiuni de recrutare ce îți pot aduce jobul mult visat mult mai repede decât îți imaginai.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro