Instituția B.H.M.S. este situată în centrul orașului Lucerna, în partea germană a Elveției. Parte a Grupului de Educație Bénédict, B.H.M.S. oferă o gamă largă de programe de afaceri, ospitalitate și arte culinare care sunt adaptate nevoilor actuale ale studenților.

Studenții de la B.H.M.S. provin din peste 90 de țări cu diferite origini etnice și culturale. Vorbesc limbi diferite și au convingeri diferite, dar toți împărtășesc un lucru în comun: ambiția de a realiza o carieră de succes în industria ospitalității globale. Datorită acestui schimb cultural constant și angajament într-o comunitate multiculturală, studenții au parte de o experiență care este crucială pentru viitorii lideri: capacitatea de a lucra și de a comunica cu oameni diverși. 

Campusuri/localizare

B.H.M.S.dispune de 4 clădiri moderne care sunt situate în centrul orașului Lucerna, toate situate la o distanță de 5-10 minute de mers pe jos, deci studenții se pot bucura de vibrația unui oraș european.

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro