Instituția César Ritz este situată în două campusuri: malul lacului Leman, în Le Bouveret; și în munți, la Brig. Studenții de licență vor sta în Le Bouveret pentru primii doi ani de studiu, apoi se vor muta la Brig pentru ultimul an. Studenții de masterat studiază exclusiv în campusul Brig.

Programele se bazează pe filozofia lui César Ritz, fondatorul faimoaselor hoteluri Ritz, care este recunoscut ca pionier al hotelurilor de lux. Cu o muncă asiduă de peste 30 de ani, inovație, fler și o notă de clasă, César Ritz a realizat o carieră fără precedent în industria ospitalității și a ajuns la statutul de legendă. Tradiția sa de excelență în industria de servicii este cea care a stabilit standardele pentru hoteluri și restaurante din întreaga lume.

Studenții de licență sunt specializați în ospitalitate și antreprenoriat, iar diploma de licență în managementul afacerilor din domeniul ospitalității (în parteneriat cu Washington State University) îi determină să dezvolte un plan de afaceri elaborat complet, realist, pentru un debut de succes în industria ospitalității.

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro