Geneva Business School a fost întemeiată în 1995 și s-a extins de la campusul din Geneva la încă două campusuri în Spania, mai exact în Barcelona și Madrid.

De la înființare și până astăzi, Geneva Business School a ghidat studenții de licență, masterat, MBA și doctorat atât în ​​sala de clasă, cât și la evenimente din afara campusurilor, oferind o experiență de învățare de 360º care pregătește pe deplin studenții pentru piața modernă a muncii.

Cu angajamentul de a evolua cu cerințele educaționale moderne, Geneva Business School își extinde rețeaua campusului, integrând noi tehnologii în sălile de clasă și proiectând noi cursuri pentru a satisface nevoile studenților actuali și viitori.

Geneva Business School se află pe locul 55 din primele 100 de școli de afaceri din lume și pe locul 2 din topul școlilor de afaceri din Elveția, conform revistei CEOWORLD în 2022.

Campusuri

  • Geneva
  • Madrid
  • Barcelona

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro