Situat împreună cu Les Roches pe locul 3 mondial în topul QS în domeniul industriei hoteliere, Institutul Glion oferă mai mult decât o diplomă de business internațional, deschizând porțile către o carieră de succes.

De mai bine de 50 de ani, Glion a stabilit standardul de excelență pentru școlile de management hotelier elvețiene. Astăzi, ca școală internațională de afaceri în domeniul ospitalității, Glion oferă diplome recunoscute la nivel internațional în domeniul ospitalității atât în Elveția, cât și în Londra.

Având campusuri în Glion, Bulle și Londra, cursurile pregătesc studenții pentru o carieră interesantă în managementul ospitalității internaționale. Profesorii cu experiență și stagiile interesante la o serie de organizații de prestigiu permit studenților să lucreze cu o serie de culturi în unele dintre cele mai uimitoare locații de pe glob. La Glion veți avea o experiență bogată interacționând cu reprezentanți ai brandurilor de lux și alți experți din industrie. Toate acestea vor contribui la dobândirea unor abilități și cunoștințe necesare pentru orice lider într-o industrie în continuă evoluție.

Veți deveni, de asemenea, parte din rețeaua de absolvenți, o comunitate de peste 14.000 de absolvenți care se întinde pe tot globul.

Cursuri oferite:

Glion este campusul principal și centrul practic de învățare din Elveția. Din sălile de clasă și restaurante puteți privi apele albastre ale lacului Geneva, Alpii Elvețieni și, în zilele senine, Franța. Campusul este situat pe malul muntelui de deasupra orașului Montreux, o localitate care atrage turiști pe tot parcursul anului, cu un lac frumos și cartier comercial. Clădirile școlii sunt amplasate în satul Glion, creând un mic oraș universitar cu peisaje uluitoare.

Campusul Bulle se simte ca un centru de afaceri, așezat între munți, este un oraș medieval înfloritor. Orașul istoric Bulle are un castel și piață săptămânală, împreună cu alte clădiri și magazine moderne, baruri și cafenele de specialitate. Este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă concentra pe studii deoarece tot ce ar putea avea nevoie un student este în apropiere.

Campusul din Londra oferă ce e mai bun din ambele lumi. Nu numai că studiați la Institutul Glion, dar experimentați și viața într-o capitală europeană, o metropolă înfloritoare pentru afaceri, turism și educație. Glion – Londra deschide oportunități extraordinare celor care aspiră să devină lideri în managementul ospitalității. Situat în Downshire House – un conac din secolul al XVII-lea – campusul oferă un mediu de învățare modern într-un cadru istoric. Campusul are facilități de învățare de ultimă generație, inclusiv săli de conferințe deosebite, zone de studiu, spații de socializare și cazare modernă. Situat la puțin peste o jumătate de oră distanță de West End, veți putea să vă bucurați de o serie de opțiuni artistice, culturale și de divertisment.

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro