Studenții învață arta managementului hotelier combinată cu o specializare dintre Finanțe, Resurse Umane sau Luxury Brand Management. Curricula de administrarea afacerilor, împreună cu specializarea aleasă de student pentru ultimul an, le permite studenților HIM să-și adapteze educația și să deschidă ușile către o mare varietate de opțiuni de carieră interesante.

Campusul este situat în inima orașului Montreux, pe malul lacului Leman, cu Munții Alpi oferind un fundal spectaculos. La o oră de la aeroportul din Geneva, studenții pot călători cu ușurință în weekend către alte mari orașe europene.

Școala este alcătuită din mai multe clădiri care se află la o distanță mică de mers pe jos. Toate clădirile au fost renovate și echipate pentru a oferi cazare de ultimă generație și facilități moderne de învățare.

Specializările în Finanțe, Resurse Umane și Luxury Brand Management oferite la cursurile de licență și master sunt aprobate de Banque Privée Edmond de Rothschild, Four Seasons Hotels and Resorts, Resort Lifestyle Communities, Tag Heuer, John Paul și Montreux Jazz Festival. Aceste companii de top oferă perspective unice în lumea afacerilor și asigură relevanța programelor de specialitate ale școlii.

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro