Elveția, Spania, China: cele trei centre de ospitalitate Les Roches oferă o educație transformatoare la nivel mondial. La Les Roches se dezvoltă lideri în domeniul ospitalității și managementului afacerilor prin metode de predare inovatoare și dobândirea unui mindset antreprenorial.

Cursuri oferite:

Campusul Les Roches Crans-Montana din Elveția este situat în Alpii Elvețieni, într-o comunitate strânsă, înconjurată de peisaje spectaculoase. Te poți cufunda într-o viață de student plină de aventuri, poți să te bucuri de o multitudine de activități în aer liber și să explorezi cultura și gastronomia din Elveția și nu numai. În regiune, Alpii Elvețieni și Valais oferă sporturi în aer liber și activități culturale pe tot parcursul anului, precum schi, drumeții, festivaluri și degustări de vin. Exploratorii urbani pot descoperi orașele inconfundabile Geneva, Zurich, Berna și Lausanne, fiecare având propriul centru frumos și o mulțime de magazine, restaurante, baruri, spa-uri și cluburi de noapte.

Campusul Les Roches din Marbella îți permite să îți finalizezi studiile în managementul ospitalității în timp ce te bucuri de soare pe tot parcursul anului și de cultura mediteraneană într-o destinație de turism de lux înfloritor. Te poți scufunda în cultura spaniolă, te poți bucura de o viață activă de student și participa la sporturi în aer liber pe tot parcursul anului. Studenții de la Les Roches Marbella își perfecționează abilitățile de ospitalitate în inima Costa del Sol din Spania, una dintre cele mai dinamice destinații de turism de lux din Europa. Regiunea înconjurătoare a Andaluziei este una dintre cele mai populare destinații din Spania, fiind renumită pentru fuziunea sa de influențe culturale și istorice diverse. Sevilla, Granada și Cordoba sunt printre cele mai vizitate orașe din această zonă.

Campusul Les Roches din China le permite studenților să se concentreze pe studii și să se bucure de o viață culturală bogată într-un campus liniștit și modern; în timpul liber, studenții pot explora locații fantastice, activități de agrement și viața cosmopolită din Shanghai. De la cultură antică până la modernitate la cote maxime, Shanghai este locul perfect pentru a vă lansa cariera în ospitalitate. Situat în districtul Fengxian, Les Roches Jin Jiang se află la doar o oră de mers cu mașina de centrul plin de viață al orașului. În Shanghai, puteți explora hoteluri și restaurante de cinci stele, arhitectură tradițională și modernă, magazine de renume mondial și repere culturale.

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro