Am tot spus că Elveția este cea mai bună destinație pentru a te specializa în hospitality, iar clasamentul anual al celor mai bune universități din lume – QS World University Rankings – ne dă din nou dreptate.

Categoria Hospitality and Leisure Management este dominată de școlile elvețiene, numai 3 din Top 10 fiind din alte țări.

Swiss Education Group a reușit să facă un progres remarcabil în acest an de pandemie, toate cele 5 instituții din cadrul grupului fiind încluse în Top 10!

Astfel, Swiss Hotel Management School se află pe locul 4 în lume, la egalitate cu Les Roches Global Hospitality Education, Hotel Institute Montreux este pe poziția a șasea, Cesar Ritz Colleges Switzerland este pe 7, Culinary Arts Academy Switzerland a ajuns pe locul 8, iar IHTTI, care a fost absorbită recent de SHMS, este pe 10.

Vezi aici cum arată clasamentul celor mai bune universități din lume pentru hospitality and leisure management

Alte două instituții partenere ale Akademix ocupă poziții onorante în clasamentul mondial al universităților pe 2021.

Glion Institute of Higher Education este pe poziția a treia în lume, iar Les Roches ocupă, așa cum am spus, locul 4 în această categorie Hospitality and Leisure Management.

2021 QS World University Rankings ne arată două lucruri importante. Dacă vrei o carieră la nivel înalt în industria hospitalieră nu există o destinație de studii mai bună decât Elveția, cele mai apreciate instituții aflându-se în această țară. Iar dacă vrei să faci acest pas poți apela cu încredere la Akademix pentru că, așa cum ai văzut, avem parteneriate cu cele mai bune școli din lume.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro