Aflați ce înseamnă ospitalitatea elvețiană și descoperiți viața în campus! Ideal pentru oricine are în vedere studierea ospitalității și nu este sigur exact ce presupune, veți petrece două săptămâni cu noi învățând elementele de bază și experimentând viața în campus. Condusă de echipa noastră extrem de motivată și cu experiență, studenții cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani sunt bineveniți.

Veți locui în Hotel Institute Montreux, în inima orașului situat între Lacul Geneva și Alpi. Montreux este gazda festivalului de jazz renumit în toată lumea și se află la doar o oră cu mașina de aeroportul din Geneva.

Veți beneficia de experiența de viață în campus pe parcursul a două săptămâni, cu acces complet la toate facilitățile școlii. Timpul va fi împărțit între vizite la atracții locale, învățarea aspectelor practice ale ospitalității și activități sociale seara.

În prima săptămână veți fi introduși în lumea ospitalității, a fine diningului, a culturilor și a obiceiurilor și veți dezvolta abilități de comunicare în mediu profesional. În a doua săptămână veți putea selecta o specializare care să vă dezvolte abilitățile de leadership și capacitatea de a conduce o echipă multiculturală. De asemenea, veți învăța să:

  • Creați o experiență pozitivă pentru clienți
  • Vedeți ce observă clientul la prima vedere
  • Descoperiți ce se întâmplă în spatele recepției unui hotel
  • Faceți primii pași în managementul operațional

Educația se întâmplă atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă și ce modalitate mai bună de a învăța despre ospitalitate decât de a vizita:

  • Podgoriile locale

Viile Lavaux sunt un patrimoniu UNESCO cu 830 de hectare de podgorii cu terasă cu vedere la Lacul Geneva. Acest peisaj cultural este o vizită care nu trebuie ratată!

  • Fabrica de brânzeturi Gruyère

La Maison du Gruyère vă va arăta secretele din spatele procesului de preparare a brânzeturilor. Îndreptându-vă direct către sursă, veți fi copleșiți de obiectivele turistice (și de mirosurile) pe care această vizită le oferă.

  • Fabrica de ciocolată Cailler

Maison Cailler din Broc este cea mai apropiată imagine de fabrica de ciocolată a lui Willy Wonka! Înconjurată de mirosul dulce de ciocolată, această vizită interactivă vă va învăța secretele pentru prepararea desertului delicios și vă va duce pe drumul ciocolatei din istoria lui Cailler.

Pentru mai multe detalii despre program și taxe, ne puteți scrie aici – contact@akademix.ro

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro