Te pasionează industria ospitalieră și visezi la o carieră în domeniu? Ori poate abia ai descoperit ce înseamnă hospitality și vrei să afli mai multe? Avem pentru tine o provocare! The Challenge 2021 este un workshop de o jumătate de zi în cadrul căruia vei discuta cu profesioniști din domeniu și, mai mult, vei avea oportunitatea de a rezolva o problemă reală care îi pune în dificultate pe manageri. Iar cea mai bună soluție va fi premiată!

Swiss Education Group și Akademix îți oferă oportunitatea de participa la acest workshop în cadrul căruia vei descoperi o parte dintre secretele hospitality management și vei începe să îți dezvolți skill-uri de care vei avea nevoie în viitor.

Ce vom face?

Workshop-ul The Challenge 2021 va începe cu o sesiune de cunoaștere, după care profesioniști din industria ospitalieră își vor prezenta activitatea și provocările pe care le au în momentul de față. După aceea este lansat challenge-ul, una sau mai multe dintre aceste provocări urmând a fi analizate și soluționate de participanți.

Aceștia vor fi împărțiți în mai multe grupe și, timp de o oră și jumătate, vor lucra pentru a găsi cele mai potrivite și inovative soluții pentru The Challenge sub supravegherea unuia dintre invitați.

La final, ideile vor fi prezentate celorlalte grupuri, precum și invitaților, iar toată lumea va vota cea mai potrivită soluție, câștigătorii urmând a fi premiați de către organizatori.

Unde ne vedem?

Te așteptăm pe 30 septembrie, de la ora 16:00, pe platforma Zoom. Participarea este gratuită și tot ce trebuie să te faci este să te înscrii completând formularul de la acest link.

Workshop-ul va avea loc în limba engleză, astfel că trebuie să te descurci în această limbă măcar la nivel conversațional.

Ce vei învăța?

Participarea la The Challenge se va dovedi extrem de utilă pentru tine. Dacă știi ce înseamnă hospitality management și vrei să studiezi în acest domeniu, workshop-ul nostru îți va aduce o mulțime de clarificări și informații noi. Dacă nu îți e clar că industria ospitalieră e pentru tine atunci vei primi multe insights care te vor ajuta să iei o decizie.

În plus, lucrul în echipă cu alți elevi de vârsta ta este întotdeauna un exercițiu util, așa cum este și susținerea unei idei în public.

Toți participanții vor primi o diplomă din partea organizatorilor, iar câștigătorii vor avea șansa de a concura în finala globală THL, ce va avea loc în iunie 2022 la sediul Swiss Education Group din Montreux, Elveția!

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro