Cu patru limbi oficiale, având drept vecini unele dintre cele mai dezvoltate state europene și cu o geografie la fel de diversă ca populația, Elveția este nu numai o destinație de studiu, ci o experiență în sine.

Aici găsim unii dintre cei mai înalți munți de pe continent, dar și lacuri cu apă cristalină, iar amatorii de sport în aer liber au opțiuni pentru toate anotimpurile.

Elveția este deseori descrisă ca fiind o țară cosmopolită și urbană. Influențată de-a lungul timpului de cultura vecinilor mai mari și mai puternici, așa cum sunt Germania, Franța și Italia, Elveția are un aer internațional, care îi atrage pe studenții veniți de peste hotare.

Fiind un stat modern, cu peste 60% dintre locuitori aflați în aglomerări urbane, Elveția beneficiază de o infrastructură excelentă, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de parcurs și de explorat, iar diversitatea geografică și culturală asigură experiențe unice.

Elveția este o destinație perfectă pentru studiile în străinătate atât vara, cât și iarna. Majoritatea campusurilor pentru studenţi sunt situate în staţiuni turistice, astfel că iubitorii de peisaje montane şi de sporturi de iarnă vor fi încântaţi de această ţară. Fiind situată în zona de centru a Europei, îţi oferă oportunitatea de a vizita și țările vecine, iar vacanţele de vară se pot transforma în oportunităţi de descoperire a unor culturi noi.

Vezi cum arată peisajele naturale elvețiene:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro