Te-ai gândit vreodată că ai putea studia într-un castel construit în urmă cu mai bine de 100 de ani și că poți îmbina armonios teoria cu practica?

Swiss Hotel Management School este una dintre cele mai cunoscute și apreciate instituții de învățământ din domeniul ospitalier și își așteaptă studenții în palatul Caux. Acesta este amplasat în apropierea orașului Montreaux, la numai o oră si 20 de minute distanță de aeroportul din Geneva.

Cei care aleg să studieze la SHMS au cazarea asigurată în camerele palatului Caux, putând opta chiar si pentru camere single deluxe, cu baie proprie, telefon și o priveliște divină către lac. Mesele sunt servite la cele patru localuri din campus, de luni până vineri, în timp ce in weekend sunt disponibile doar brunch-ul și cina, toate incluse in taxele de școlarizare.

Studii

SHMS propune atât studii de licență, cât și de master cu specializări căutate în industria ospitalieră de astăzi.

Studiile de licență durează trei ani, iar cei interesați au trei specializări din care pot alege: International Hospitality Management, Hospitality Management & Events și Hospitality & Design Management. În primii doi ani studiile sunt identice pentru toate specializările, diferențele apărând în ultimele două semestre.

Studiile de licență de la Swiss Hotel Management School sunt validate de University of Derby, din Marea Britanie.

În ceea ce privește masterul, cei interesați au de asemenea trei opțiuni din care pot alege, anume Master of Arts in International Hotel Business Management/ Master of International Business in Hotel Management, Master of International Business in Hotel, Resort and Wellness Management și Master of Science in International Hospitality Management.

Costuri

Fiind o instituție de top, ce oferă programe de studiu recunoscute la nivel internațional, costurile sunt pe măsură.

Pentru licență, taxa de studiu, cazarea, mesele zilnice, taxele suplimentare și garanția însumează 136.600 de franci elvețieni pentru cei trei ani.

În cazul masterului, costurile încep de la 38.950 de franci elvețieni.

Există multiple opțiuni pentru burse, inclusiv burse de merit, dar și posibilitatea de achita taxele în rate. De asemenea, studenții care urmază cursurile de licență pot efectua stagii de internship plătite la diverse instituții din Elveția sau din alte state.

Akademix oferă consiliere gratuită pentru alegerea instituției și a domeniului care ți se potrivește, pregătirea dosarului de admitere, explorarea opțiunilor de finanțare și sfaturi necesare plecării la studii. Explorează opțiunile care ți se potrivesc completând formularul de contact.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro