Ask a student: Sandra Crăciun x Akademix

Ce oportunitate mai bună să afli despre o carieră în #hospitality dacă nu de la o româncă școlită în Elveția?

Pe 28 noiembrie te invităm la un eveniment care o aduce în fața ta pe Sandra Crăciun, Director of Sales la Pullman Bucharest World Trade Center, un hotel de 4 stele din capitală. Ea este absolventă César Ritz Colleges, una dintre facultățile de top din Elveția și din lume în industria ospitalității.

Între orele 18:00 – 20:30 am pregătit pentru tine un workshop în care vei avea ocazia să asculți povestea Sandrei ca studentă în Elveția și cariera ei în hospitality de lux. Workshop-ul va fi sub forma unui task de rezolvat din domeniul #hospitality, ulterior o sesiune de feedback pe baza lui și Q&A cu Sandra.

Evenimentul are loc la Pullman Bucharest World Trade Center, în zona Romexpo.

Nu rata ocazia de a sta de vorbă cu o absolventă de studii de top în ospitalitate româncă, cu care vei putea să împărtășești curiozitățile, fricile și obiectivele carierei tale!

Evenimente anterioare

Tomorrow’s Hospitality Leaders

Delphine Genin, reprezentanta César Ritz Colleges Switzerland, a venit special la București pentru adolescenții interesați de business, antreprenoriat, inovație și viitor. Alături de ea am găsit răspunsul întrebărilor despre cum arată viitorul joburilor în era ChatGPT, sănătate mentală și social media, leadership personal și inteligență colectivă.

Are You Hospitality’s Future?

Imaginează-ți cum ar fi să conduci singur un business hotelier. Crezi că ți-ar plăcea? Am organizat un eveniment la Cluj și la Bucureșt în cadrul căruia elevii au avut ocazia, printr-un exercițiu practic de hospitality business, să-și dea seama dacă abilitățile lor unice sunt bine puse în valoare în acest domeniu, și mai ales, dacă le place să lucreze în industrie.

Q&A cu Akademix!

Când vine vorba despre studiile în străinătate, apar multe întrebări noi, atât de la tineri, cât și de la părinți. La eveniment, elevii au fost invitați alături de părinți să stea de vorbă cu Silvana Stoicescu, consilierul Akademix. Am discutat despre tot ce trebuie să știi despre studiile în Elveția: instituțiile partenere, campusuri, costuri, finanțări, internship-uri, și tot ce e nevoie pentru a face cea mai bună alegere.

Emotional Intelligence Workshop

Cât de mult contează emoțiile în #business și #hospitality?

Dr. Ruby Bakshi Khurdi, speaker important pe tema inteligenței emoționale și a emancipării femeilor pe piața globală, a stat de vorbă cu studenții despre câteva teme relevante pentru viitoarea lor carieră.

Mindfulness, resilience, empathy sunt cuvintele cheie despre care este important să discutăm și să aflăm ce putem face în plus, cum ne ajută inteligența emoțională atât personal cât și profesional. 

Workshop “The Challenge” – Tomorrow’s Hospitality Leaders

Participanții au descoperit ce se întâmplă în “spatele cortinei” unui hotel de lux printr-un tur ghidat al The Marmorosch Hotel Bucharest, Autograph Collection, urmat de un workshop.

Evenimentul fizic, plin de provocări, s-a ținut la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din București unde participanții au avut de rezolvat, împreună cu echipa lor, un challenge inedit din domeniul hospitality.

Webinar ”Hospitality: este pentru mine?”

Te tot bate gândul să îți continui studiile în industria hospitality dar parcă ai nevoie de niște informații în plus. Poate că nu știi dacă ți-ar plăcea cu adevărat, dacă e la fel de distractiv pe cât pare, dacă ai face față. Sau poate te gândești că nu știi ce ai putea face după, unde vei lucra?

În cadrul webinarului interactiv am discuta toate aceste teme și am ajuta ca procesul de alegere a facultății să fie unul mai simplu.

360 Tour to Hospitality – Studiile în Elveția

Domeniul de hospitality management este unul vast, care acoperă managementul hotelier, de restaurant și al produselor de lux. Elevii au putut afla tot ce vor să știe despre studiile în industrie în cea mai complexă serie de webinarii, 360 Tour to Hospitality – Studiile în Elveția.

Pe parcursul a 3 întâlniri, reprezentanți ai universităților din Elveția și studenți români au vorbit despre ce presupun studiile în domeniu, ce opțiuni de carieră au și ce abilități de viitor construiesc. Plus, participarea la toate cele 3 evenimente a dus la primirea unei diplome de participare, utilă în dosarul de aplicare la studii în străinătate.

Studying in Switzerland: More than a degree, a career

În cadrul webinarului, Robert Saltz, Career Services Director la Swiss Education Group, a discutat despre ce se întâmplă după absolvire pentru studenți, cum reușesc tinerii să își găsească joburi sau cât sunt de utile în piața muncii de azi diplomele în hospitality și business management.

Discover your super power with Claire Jollain

Cei care au participat la acest webinar au avut șansa de a discuta cu Claire Jollain, assistant dean la Swiss Hotel Management School.

Ea le-a vorbit despre ce înseamnă să studiezi la o școală de top din Elveția, dar și despre cum abilitățile pe care le vor dobândi la cursuri și internship-uri pot fi folosite ulterior în carieră indiferent de domeniul în care vor ajunge să lucreze.

Discută cu un student român din Elveția

Participanții la evenimentul transmis LIVE pe Instagram au putut să discute cu Daniel Suciu, student la Swiss Hotel Management School, despre ce înseamnă să studiezi la o școală de top din Elveția.

Workshop Tomorrow Hospitality Leaders – The Challenge

Participanții la workshop au avut ocazia de a cunoaște lideri din hospitality din România și din Elveția, dar și să lucreze în echipe pentru a rezolva o provocre curentă din industrie. La final, echipele și-au prezentat ideile, cea mai bună fiind premiată cu o excursie în Elveția!

Totul depre studiile în Elveția

Participanții la workshop-ul nostru au aflat ce înseamnă să studiezi în Elveția, cât de bune sunt școlile din această țară și ce oportunități de angajare au după absolvire. De asemenea, am vorbit și despre costurile studiilor la instituțiile de top din ”țara cantoanelor”.

Workshop practic – Online Marketing în industria hotelieră

Ce înseamnă online marketing și cum este folosit în industria hotelieră? Cum se promovează lanțurile de hoteluri internaționale? Ce presupune o carieră în marketing în industria hotelieră?

În cadrul workshop-ului de pe 25 februarie am urmărit studii de caz ale unor lanțuri de hoteluri internaționale și am făcut un exercițiu practic.

Workshop „The Challenge”

Industria de hospitality trece printr-o perioadă dificilă – pandemia a însemnat că multe călătorii au fost anulate, vizitatorii nu mai pot ajunge la hoteluri, iar restaurantele trebuie să se adapteze la noi reguli de funcționare. Liderii din turism și hospitality s-au adaptat și au găsit soluții.

În cadrul întâlnirii din 7 noiembrie am discutat cu ei și am aflat cum se adaptează sectorul de hospitality provocărilor din această perioadă și de ce educația din domeniu rămâne relevantă.

Seria de webinarii „360 Tour of Hospitality Management” de Swiss Education Group

Ce opțiuni de carieră îți aduc studiile în hospitality management? Te vor putea înlocui roboții? Care sunt abilitățile de management pe care le dezvolți în urma unui program la unul dintre colegiile Swiss Education Group? Și cum s-au acomodat românii la academiile elvețiene?

Sunt întrebările la care reprezentanți Swiss Education Group, studenți și absolvenți au răspuns în seria de webinarii „360 Tour to Hospitality Management” (susținută în limba engleză).

Pe parcursul celor 3 întâlniri interactive, am descoperit lumea vastă a hospitality management:

  • Mi se potrivește o carieră în hospitality? – 20 august, ora 12
  • Cum e viața la studiu în Elveția – 27 august, ora 12
  • Abilități de management pentru viitor – 3 septembrie, ora 12

Participanții la toate cele 3 întâlniri au primit și o diplomă emisă de Swiss Education Group.

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro