Culinary Arts Academy oferă o diplomă de licență în artă culinară, alături de programe de specializare în arte culinare sau în produse de lux de patiserie și ciocolată.

Diploma de licență este acordată de Universitatea din Derby, UK și îi pregătește pe studenți pentru călătoria lor viitoare în carieră, concentrându-se atât pe antreprenoriat, cât și pe abilități de bucătărie. Cu clase practice și grupe mici, studenții au posibilitatea de a-și dezvolta meseria atât în interiorul, cât și în afara bucătăriei și a clasei.

Cu un campus superb situat pe malul lacului Leman, în Le Bouveret, Culinary Arts Academy oferă o experiență educativă inovatoare, unde studenții beneficiază de multiple parteneriate profesionale cu chefi din întreaga lume. În plus, școlile sunt dotate cu bucătării de ultimă generație.

Începând din 2016, campusul Le Bouveret găzduiește și Colecția Mosimann: un patrimoniu culinar. Această colaborare unică găzduiește amintiri adunate de Chef Anton Mosimann (OBE) de-a lungul întregii sale cariere. Chef Mosimann este un vizitator obișnuit al colecției sale, iar o ședință de bucătărie surpriză cu el este întotdeauna binevenită de către studenți și oferă o perspectivă enormă asupra lumii profesionale.

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro