Aplicând filozofia „Learning by Doing”, SHMS oferă o educație de management hotelier de clasă mondială bazată pe moștenirea tradițiilor de ospitalitate elvețiană.

Facilitățile operaționale, cum ar fi sălile de banchet, un teatru grandios, spa-uri și restaurante multiple, permit studenților să obțină o educație completă în ospitalitate.

Palatul Caux are vedere la Riviera Elvețiană, iar campusul Leysin este găzduit în două foste hoteluri din uimitorii Alpi Elvețieni. Ambele campusuri oferă facilități moderne și un mediu de învățare dotat cu cea mai recentă tehnologie. SHMS a primit prestigioasa recunoaștere „Apple Distinguished School”, care este acordată centrelor de excelență educațională care demonstrează utilizarea inovatoare a tehnologiei pentru a sprijini obiectivele învățării.

Campusul Caux găzduiește toți studenții de licență din primul și al doilea an, precum și  pe cei care urmează Masterul de International Business in Hotel Management. Studenții în ultimul an de licență, precum și majoritatea celor de masterat se află în Leysin, o stațiune de munte binecunoscută. Leysin oferă studenților o gamă largă de activități recreative și sportive.

Cursuri oferite:

Sună interesant?

Completează formularul alăturat și te ținem la curent cu evenimentele Akademix, vizite organizate în Elveția, burse și termene limită de aplicare:

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro