Instituțiile elvețiene din domeniul ospitalier sunt printre cele mai bune din lume, iar acest lucru se vede mai ales prin realizările absolvenților lor.

Atunci când era adolescentă, Ekaterina Tushishvili citea fiecare ediție a Forbes Woman și visa că într-o zi va fi și ea pe copertă. 20 de ani mai târziu chiar asta s-a întâmplat, iar ea și-a îndeplinit visul.

Cum a realizat asta? Prin multă muncă și profitând de toate resursele pe care le-a avut la dispoziție ca studentă a Swiss Hotel Management School.

Ekaterina are o diplomă de Licență și una de Master în Hotel Management, ambele obținute de la SHMS, și recunoaște că perioada petrecută în Elveția a ajutat-o enorm.

”Dorința de a oferi servicii de calitate devine parte din ADN-ul tău atunci când studiezi la Swiss Hotel Management School. De când am absolvit, acum 14 ani, obiectivul meu a fost excelența în tot ceea ce am făcut”, spune Ekaterina.

Ea a reușit să lanseze un hotel de 4 stele în capitala Georgiei, Tbilisi, care acum este închis temporar din cauza pandemiei, iar alături de fratele ei a pornit un business mai puțin obișnuit la prima vedere.

Cei doi și-au deschis o companie care oferă spații pentru birouri, iar în 5 ani au devenit liderii pieței de profil din Georgia.

Nu e de mirare că anul trecut cei de la Forbes Woman Georgia au avut-o pe Ekaterina pe copertă, ea povestind cum a reușit să aibă un asemenea succes în afaceri.

Poți citi cele 6 sfaturi pe care ea le dă pentru a forma o echipă de vis pe blogul Swiss Education Group!

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro