Dacă vrei să urmezi o carieră în industria ospitalieră de lux și crezi că ai nevoie de ceva în plus față de alți studenți, avem o soluție perfectă pentru tine! IHTTI School of Hotel Management îți propune programe noi și moderne de studiu, în cadrul cărora hospitality management se îmbină perfect cu principiile designului hotelier, ale luxului și brandingului.

Cursurile sunt astfel structurate încât, după absolvire, tinerii au șanse foarte mari de a se impune pe piața tot mai competitivă din domeniul ospitalier.

IHTTI își așteaptă studenții în două campusuri amplasate în clădiri ce au găzduit pe vremuri hoteluri de lux din zona franceză a Elveției și le oferă toate condițiile pentru deprinderea și perfecționarea abilităților necesare în hospitality management.

Studii

La IHTTI School of Hotel Management poți urma cursurile de licență, dar și pe cele de master, specializările propuse fiind unele adaptate la piața muncii din zilele noastre. Mai mult, experiența practică este foarte importantă, astfel că în primii doi ani de studiu vei avea posibilitatea de accesa 12 luni de internship-uri plătite!

Cum cei de la IHTTI împart campusurile cu o altă instituție de prestigiu din domeniul ospitalier, Swiss Hotel Management School, specializările propuse sunt similare pentru cele două instituții.

Pentru licență poți opta între International Hospitality Management, International Hospitality Management & Events și International Hospitality & Design Management, iar la master poți alege doar International Business in Hotel & Design Management.

Studiile de licență de la IHTTI School of Hotel Management sunt validate de University of Derby, din Marea Britanie.

Costuri

Fiind o instituție de top din domeniul ospitalier, studiile la IHTTI nu sunt cele mai ieftine, însă oportunitatea de a merge în Elveția și de a învăța de la specialiști recunoscuți la nivel internțional, precum și internship-urile de la cele mai importante companii fac ca investiția să merite.

Citeste aici ce spune o româncă ce va studia în Elveția

Pentru licență, costurile pornesc de la 136.600 de franci elvețieni pentru cei trei ani de studiu. În această sumă sunt incluse taxele de școlarizare, cazarea, mesele și diferite alte taxe.

Masterul costa 72.950 de franci, sumă ce include toate taxele, cazarea și mesele.

Există opțiuni pentru burse, dar și posibilitatea eșalonării plății în mai multe rate.

Akademix oferă consiliere gratuită pentru alegerea instituției și a domeniului care ți se potrivește, pregătirea dosarului de admitere, explorarea opțiunilor de finanțare și sfaturi necesare plecării la studii. Explorează opțiunile care ți se potrivesc completând formularul de contact.

Înscrie-te la newsletter

* indicates required

Contactează-ne

Serviciul de consiliere pentru universități de top din domeniul hospitality din Elveția.

0755.156.102

contact@akademix.ro